فهرست
Toggleبهترین داوران حقوقی ایران
بهترین داوران حقوقی ایران کسانی هستند که علاوه بر اینکه در این زمینه به صورت تخصصی آموزش دریافت نموده اند، از یک پشتیبانی دائمی برای انجام امور تخصصی داوری برخوردار هستند. از آنجایی که داوری امری کاملا تخصصی است، با اینکه قانون اجازه ی داوری کردن را به همه ی اشخاص غیر از قضات و کارمندان دادگستری داده است، اما با این وجود افراد غیر متخصص در داوری یک پرونده چندان موفق نخواهند بود و چه بسا ممکن است سپردن کار به ایشان منجر به ورود خسارات بی شماری به طرفین پرونده شود.
لذا باید برای انتخاب داور بسیار دقت کنید و داور مد نظر خود را از بهترین داوران حقوقی ایران که در این امر تخصص کافی به دست آورده اند انتخاب کنید. بهترین داوران حقوقی ایران را می توانید در پلتفرم خانه داوران ایران بیابید و داور مد نظر خود را که می تواند به بهترین شکل به شما کمک کند انتخاب کنید. داوران ما همه از داوران آموزش دیده تحت نظر آقای دکتر بهنام بهنیایی هستند که در حوزه ی داوری های بین المللی بسیار سرآمد و متخصص هستند و علاوه بر اینکه خود ایشان جزء بهترین داوران حقوقی ایران هستند، داوران زیادی را آموزش داده اند که بسیاری از این بزرگواران در حال حاضر هم در پرونده های داخلی و هم در پرونده های بین المللی به فعالیت داوری میپردازند و بسیار موفق هستند و بسیاری از ایشان در این حوزه سرآمد هستند.
برای ارتباط گرفتن با بهترین داوران حقوقی ایران و استفاده از تخصص ایشان در راستای حل سریع تر اختلافات خود با موسسه ی بین المللی داوری و مشاوره ی حقوقی بهنیایی تماس بگیرید و ما را از نیازهای قراردادی خود مطلع کنید تا متخصص ترین داوران حقوقی را به شما معرفی کنیم.
خانه داوران ایران
خانه داوران حقوقی دکتر بهنیایی شامل لیست بهترین داوران حقوقی ایران میباشد که شما میتوانید با داور حقوقی مورد انتظار خود مشاوره داشته باشید.
نقش داور مستقل در حل و فصل اختلافات
داوران مستقلی که تخصص کافی در رشته ی داوری به دست آورده اند می توانند در زمینه ی داوری قراردادها و حل و فصل اختلافات حقوقی نقش موثری ایفا کنند؛ تجار ترجیح میدهند اختلافات خود را به نهاد مستقلی ارجاع دهند که البته تخصص کافی هم در زمینه ی داوری داشته باشند؛ بنیاد حقوقی جاد با مدیریت آقای دکتر بهنام بهنیایی در راستای تربیت داورانی که بتوانند به خوبی به تنظیم موافقتنامه ی داوری و حل و فصل اختلافات داوری و صدور یک رای قطعی و لازم الاجرا بپردازند گام بزرگی برداشته است. استقبال بینظیر مردم از نهاد داوری و بهره مندی از کمک داوران در طی این سال ها منجر به این شد تا بنیاد حقوقی جاد با جدیت بیشتری به پرورش داوران و از طرفی گسترش فرهنگ نهاد داوری روی بیاورد. جهت کسب مشاوره ی بیشتر در زمینه ی انتخاب داور با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید. ۰۲۱۷۲۴۱۸۸۱۸ ۰۲۱۷۱۰۵۷۱۱۳ ۰۹۱۹۹۰۰۵۰۰۷
مزایای داوری حقوقی
داوری علاوه بر اینکه موجب می شود رسیدگی در خارج از دادگاه ها اتفاق بیوفتد و رسیدگی ها سریعتر اتفاق بیوفتد، موجب اشتغال زایی برای تعداد زیادی از اشخاص اعم از کارشناسان حقوقی و حتی افرادی که در رشته های دیگری غیر از حقوق تحصیل کرده اند نیز بشود. به علاوه همه ی کسانی که در زمینه ی داوری ورود کرده اند و در این حوزه به صورت تخصصی فعالیت خود را آغاز و ادامه داده اند به خوبی شناخته شده اند و با توجه به اینکه در زمینه ی داوری رقابت بسیار کمتر از زمینه های وکالتی است فلذا این امر موجب شده است تا در عرصه ی خود به نوعی تکتاز شوند و دیگر افراد قدرت رقابت با این اشخاص را نداشته باشند.
باید توجه کنید حوزه ی داوری با اینکه به خوبی در میان قشر حقوقی شناخته شده نیست اما به زودی تعداد زیادی از افراد وارد این حوزه می شوند بنابراین کلیه کسانی که زودتر از دیگران به این حوزه ی کاری ورود کرده اند قطعا می توانند موفق تر عمل کنند. توصیه ی ما به همه کسانی که قصد ورود در این حوزه ی کاری را دارند این است که نه تنها از آموزش های داوری به خوبی بهره بگیرند بلکه در این زمینه پژوهش کنند و به واسطه ی فعالیت های پژوهشی در زمینه ی داوری بهتر شناخته شوند.
درآمد داوران حقوقی
درآمد داوران حقوقی به ویژه در زمینه ی داوری های تجاری بین المللی بسیار بیشتر از حد تصور است چرا که یک قرارداد تجاری بسیار معمولی و حتی می توان گفت سطح پایین کمتر از صد میلیون تومان نمی تواند باشد که در این حالت داوران معمولا درصدی از مبلغ قرارداد را دریافت می کنند؛ قطعا داورانی که جدی تر در این حوزه ورود کرده اند و از تخصص بالاتری برخوردار هستند و از طرفی بهتر هم شناخته شده اند.
تماس با مشاور
داوری بین المللی
این سوال برای بسیاری از داوران مطرح است که ایا برای فعالیت به عنوان داور بین المللی نیاز به دانستن زبان انگلیسی یا دیگر زبان ها داریم یا خیر؟ بسیاری از داوران در جلسات خود از یک مترجم همراه استفاده میکنند و لزوما داور نباید در زمینه ی زبان های خارجی تسلط کاملی داشته باشد چرا که چنین چیزی ممکن نیست؛گاها پیش می آید که داور به زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط کافی دارد اما یکی از طرفین دعوا از کشورهایی است که زبان آنها غیر از انگلیسی است و به زبان انگلیسی نیز تسلط خوبی ندارد بنابراین در این حالت نیز کمک گرفتن از یک مترجم همراه به داوران توصیه می شود.داوری بین المللی دکتر بهنیایی
نمایندگی داوری حقوقی
کسانی که در خانه داوران ایران نام ایشان را ملاحظه می کنید از افراد آموزش دیده ی این مرکز هستند که همه از پشتیبانی علمی و آموزشی برخوردارند و میتوانند در صدور رای خود از پشتیبانی موسسه استفاده کنند. بسیاری از داوران فعال و آموش دیده ی ما که دارای تجربه ی خوبی در زمینه ی داوری های تجاری نیز هستند در شهرستان ها فعالیت خود را به عنوان نماینده آغاز کردند که این موضوع نویدبخش ایجاد تحولی در ایجاد فرهنگ داوری در سراسر کشور است. داوری حقوقی به این امر کمک زیادی میکند که علاوه بر اینکه به روند انجام پرونده های حقوقی سرعت ببخشد هزینه های طرفین را بسیار کم کند؛ این امر به ویژه در پرونده های تجاری بسیاری مهم است؛ ضمن اینکه محرمانگی بالا در داوری پرونده ها نیز از دیگر مزایایی است که می توان به آن اشاره کرد.
مراحل تبدیل به داور موفق
برای تبدیل شدن به یک داور موفق پیش از هر چیزی باید علاقه مند به حل و فصل اختلافات باشید و یک فرد متعهد باشید؛ برخی از افراد صرفا به علت اینکه داوری یک حوزه ی پردرآمد است تمایل به ورود به این حوزه را دارند. قطعا برای ورود به حوزه ی داوری تخصصی نیاز به دریافت آموزش دارید؛ آموزش هایی که به شما کمک میکند تا به همه ی جوانب داوری های مدنی و بین المللی واقف شوید؛ علاوه بر این به نکاتی که باید برای نگارش رای داوری رعایت کنید نیز به طور کامل آشنا شوید؛ ما به شما آموزش های جامع دکتر بهنیایی را پیشنهاد میکنیم.
آیا برای شرکت کردن در دوره های داوری و درج اسامی در خانه داوران ایران نیازمند پیش نیاز خاصی هستیم؟
اصولا طبق قانون آیین دادرسی مدنی برای داور شدن نیازی به پیش نیاز خاصی ندارید اما برخی از این مقرره چنین برداشت میکنند که هر فردی با هر میزان اشنایی با داوری می تواند کار داوری انجام دهد اما با عواقب آن آشنایی ندارند؛ در واقع کسانی که بدون هیچ گونه آشنایی با مبحث داوری و بدون به دست آوردن هیچ تخصصی وارد حوزه ی داوری می شوند به این اصل توجه نمیکنند که می تواند چه عواقبی برای ایشان داشته باشد و چه ضمانت اجراهایی منتظر ایشان است؛ بنابراین حتما برای موفق شدن در یک پرونده ی داوری و صدور یک رای موفقیت آمیز که منتهی به ابطال در دادگستری نشود، نیازمند دریافت آموزش هستید.
اهمیت تخصص در داوری
آیا داشتن تخصص در داوری مهم است یا هر کسی می تواند داوری کند؟ طبق قانون آیین دادرسی مدنی هر شخصی که فاقد محدودیت های قانونی باشد می تواند داوری کند؛ طبق قانون قضات و کارمندان دادگستری نمیتوانند داوری کنند و سایر اشخاصی که اهلیت دارند به موجب تراضی طرفین مجاز به داوری هستند؛ آیا این به معنای این امر است که داوران برای فعالیت به عنوان داور هیچ تخصصی لازم نیست؟ خیر حرفه ی داوری یک حرفه ی کاملا تخصصی است و افرادی که در ابن زمینه قصد فعالیت جدی دارند باید آموزش های لازم را دریافت کنند؛ نگارش رای غیر حرفه ای و غیراصولی منجر به ابطال در دادگاه خواهد شد که عواقب جبران ناپذیری برای داور خواهد داشت و حتی احتمال تعلیق شدن داور در برخی از موارد غیرحرفه ای وجود دارد. بنابرابن به داوران توصیه می شود حتما از دوره های آموزشی تخصصی در این زمینه بهره بگیرند. داورانی که نام ایشان را در خانه داوران ایران ملاحظه میفرمایید از داوران آموزش دیده و متخصص در حوزه ی دعاوی داخلی و بین المللی هستند.
برای طرفین یک پرونده مهم است که داور ایشان دارای تخصص باشد؛ و در ابتدا در جستجوی داوری هستند که بتواند این خواسته را به بهترین نحو ممکن برآورد کند؛ بسیاری از قراردادهایی که بند داوری در آنها گنجانده شده است قراردادهای تخصصی هستند و کاملا مسلم است که یک فرد متخصص بهتر می تواند از جزئیات یک قرارداد تخصصی مطلع شود و در مورد آن تصمیم گیری کند بنابراین اولویت انتخاب داور با کسی است که علاوه بر اینکه در زمینه داوری اطلاعات خوب و کافی دارد در زمینه ی تخصصی آن پرونده نیز اطلاعات کافی داشته باشد.