مقالات آموزشی رایگان موسسه حقوقی دکتر بهنیایی

درامد موسسه داوری

درامد موسسه داوری

در این مقاله به اختصار به موضوع درامد موسسه داوری و چگونگی به درامد رسیدن از طریق شغل داوری می پردازیم. اما پیش از اینکه درباره موضوع درامد موسسه داوری صحبت کنیم نگاهی کوتاه به فعالیت داوران حقوقی و چگونگی فعالیت موسسات داوری خواهیم پرداخت و پس از آن چگونگی کسب درامد و درامد موسسه داوری را نیز به عنوان مبحث اصلی، بررسی می کنیم.

شغل داوری حقوقی و درامد موسسه داوری 

امروزه نیاز به داوران و داوری در جهان و همچنین در کشور ما ایران، افزایش یافته. از این روی موسساتی تشکیل شده که افراد متخصص و دوره دیده در زمینه داوری را  برای سهولت در دسترسی و انتخاب متقاضیان گرد هم جمع آوری کرده است. یکی از راه های رسیدگی به اختلافات و دعاوی حقوقی، مراجعه به داور و موسسات داوری است. مراجعه به داور و موسسه داوری جایگزینی مناسب برای دادگاه و روند فرسایشی آن بشمار می رود.

پیش از توضیح کامل در این مورد، با یک جمله بیان می شود که درامد موسسه داوری حقوقی بسیار مطلوب و بالاست.

حال اگر مایل هستید می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه داوری و درامد موسسه داوری، مطلب را به صورت کامل مطالعه فرمایید.

پیش از بررسی موضوع اصلی این مطلب که درامد موسسه داوری است به اتفاق یکدیگر نگاهی به مزایای انتخاب داور نسبت به شکایت از طریق دادگاه و دادگستری داشته باشیم سپس به موضوع اصلی مقاله خواهیم پرداخت:

تاثیر مزایای داوری بر درامد موسسه داوری

  • طرفین دعوا و اختلاف می توانند به صورت اختیاری داور مورد اطمینان و متخصص مورد اطمینان طرفین را انتخاب نمایند.
  • طرفین دعوا و اختلاف در هر زمان و مکان امکان دسترسی و پیگیری پرونده و رسیدگی به مراحل پرونده را دارند.
  • برای احترام به حریم شخصی مراجعین اسرار و محتوا پرونده محرمانه خواهد بود.
  • زمان بسیار کمتری نسبت به پروسه دادرسی برای رسیدن به نتیجه نهایی که تلاش میشود رضایت طرفین رو در بر گیرد ، سپری خواهد شد.
  • رسیدگی به دعاوی حقوقی از طریق برگزیدن داور از هزینه های بسیار کمتری نسبت به دادگاه و دادرسی برخوردار است.
  • و…

در نتیجه تمامی این مزایا سبب افزایش خواهان و به تبع آن بالا رفتن درامد موسسه داوری می گردد.

درامد موسسه داوری

فعالیت مرتبط با درامد موسسه داوری

حال که چگونگی فعالیت و روش کار شغل داوری را دریافتیم با هم به روش کار موسسه داوری می پردازیم و سپس درآمد موسسه داوری و شغل داوری را نیز در ادامه بررسی خواهیم کرد.

موسسه داوری متشکل از تعداد زیادی داور ، وکیل و مشاور حقوقی است که برای رسیدگی به کار داوری و حل و فصل اختلافات افراد گرد هم آمده اند.

طرفین دعوا می توانند پس از مراجعه به موسسه داوری و با دریافت مشاوره از کارشناسان موسسه داوری بهترین و مناسب ترین داور را برای رسیدگی به پرونده خود برگزینند. که این سبب افزایش درامد موسسه داوری خواهد شد.

از مزایای انتخاب موسسه داوری نسبت به داوران مستقل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تعدد داورران و وکلا برای انتخاب هر چه بهتر متقاضیان و طرفین دعوا
  • اطمینان از تخصص ، سابقه و روش کار داور انتخابی
  • امکان تشکیل هیئت داوران بجای یک داور بصورت فردی
  • امکان دریافت مشاوره از مشاوران تخصصی موسسه داوری
  • امکان پیگیری و دسترسی راحت تر به پروند
  • و ….

تمامی موارد ذکر شده در این بخش، آن قدر مهم و حائز اهمیت اند که سبب بالا رفتن درامد موسسه داوری حقوقی می شوند. این مورد، مرتبط با این مسئله است که کار داوران، در افزایش درامد موسسه داوری نقش اساسی ایفا می کند.

درامد موسسه داوری چگونه است؟

حال که از چگونگی فعالیت داوران و موسسات داوری ، رسیدگی به پرونده دعاوی حقوقی و مزایای مراجعه به موسسه داوری نسبت به دادگاه مطلع شدیم ممکن است این سوالات برای ما مطرح شود که :

  • درآمد موسسه داوری از چه منابعی است؟
  • امکان داوری بدون مدرک تحصیلی مرتبط با حقوق قضایی برای افراد وجود دارد؟
  • آیا افراد با تحصیلات غیر مرتبط با حقوق قضایی میتوانند موسسه داوری تاسیس کنند؟
  • درامد موسسه داوری چه میزان است؟
  • علت بالا بودن میزان درامد موسسه داوری چیست؟
  • چرا وکلا به کار داوری روی می آورند؟
  • آیا برای داوری شرایط سنی وجود دارد؟
  • درامد موسسه داوری برای داوران بیشتر است یا داوری مستقل؟
  • درامد داوران حقوقی بیشتر است یا وکلا؟
  • و…

درامد موسسه داوری

منبع درامد موسسه داوری

افرادی که در مورد موضوعی خاص به اختلاف برخورد می کنند برای صرفه جویی در هزینه ها و برخورداری از سایر مزایای داوری نسبت به دادگاه و دادگستری  به مراجعه به موسسه داوری و انتخاب داور روی می آورند.

حق الزحمه رسیدگی به داوری پرونده دعاوی حقوقی یکی از منابع درامد موسسه داوری بشمار می رود. با وجود کمتر بودن هزینه استفاده از داور نسبت به مراجعه به دادگاه، به علت تعدد پرونده و تمایل افراد به رسیدگی به اختلاف با استفاده از داوری ، درآمد موسسه داوری بسیار بالا است.

کسب درامد در موسسه داوری با تحصیلات غیر مرتبط

افراد با هر سطح تحصیلات ، هر سن  ( بهتر است بالای بیست و پنج سال باشند ) وهر تخصصی با شرکت و گذراندن دوره های آموزش داوری می توانند به شغل داوری پرداخته و به استخدام موسسات داوری درآیند و از درامد موسسه داوری بهره مند شوند.

در انتها این مطلب یکی از معتبرترین موسسات برگزار کننده دوره های آموزش داوری را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد.

 

تاسیس موسسه داوری با تحصیلات غیر مرتبط به حقوق قضایی

برای تاسیس موسسه داوری و بهره مندی از درامد موسسه داوری نیاز به دریافت مجوز از سازمان و تشکیلات قوه قضاییه و شرکت در آزمون های این سازمان داریم

میزان درامد موسسه داوری

با افزایش میزان اختلاف در جامعه نیاز افراد به داور و مقوله داوری در سالهای اخیر افزایش یافته همانطور که پیش تر اشاره کردیم بعلت تعدد بالای مراجعین و پرونده های تشکیل شده و تمایل جامعه به بهره مندی از مزایای داوری موسسه داوری از درآمد بالایی برخوردار بوده.

 

علت بالا بودن درامد موسسه داوری

در این بخش به برخی دلایل بالا بودن درامد موسسه داوری به صورت تیتروار و گزینشی می پردازیم:

  • افزایش تقاضا جامعه به مقوله داوری
  • ترجیح افراد به انتخاب داور و موسسه داوری بجای مراجعه به دادگاه به دلیل مزایای بالای این روش
  • ترجیح داوران به همکاری با موسسه داوری بجای فعالیت در این زمینه بصورت مستقل و فردی
  • تعدد پرونده و متقاضیان موسسه داوری

درامد داوران موسسه داوری بیشتر است یا داوران مستقل؟

طبق توضیحاتی که در این مطلب و در مقاله های پیشین دادیم و به دلیل بیشتر بودن مزایای سپردن دعاوی حقوقی به موسسات نسبت به داوران مستقل افراد اغلب برای رسیدگی به پرونده دعاوی حقوقی خود به انتخاب موسسات داوری روی می آورند.

داور های حقوقی که با موسسه داوری حقوقی همکاری میکنند به دلیل تعدد پرونده های دریافتی از جانب موسسه حقوقی موقعیت بیشتری برای دریافت و رسیدگی به پرونده ، نسبت به افراد مستقل دارند.

در نتیجه:

درامد موسسه داوری برای داوران حقوقی عموما به مراتب بالا تر از داوران مستقل است.

چرا وکلا به کار داوری حقوقی روی می آورند:

پروسه پیگیری دعاوی دادگاه بسیار طولانی و زمان بر بوده و این موضوع باعث محدودیت پذیرش پرونده های متعدد توسط وکلا می شود. با قبول پرونده های محدود درامد هم متقابلا کاهش می یابد از این روی به دلیل کوتاه تر بودن پروسه داوری ، تعدد پرونده های متقاضی داوری و بالا بودن درامد موسسه داوری و داوران ، برخی وکلا به فعالیت در زمینه داوری قضایی روی آورده اند.

درامد موسسه داوری

Created with GIMP

محدودیت سنی برای داوری

امروز افراد به دنبال یافتن  شغلی با درامد بالا برای زندگی بهتر هستند. با توجه به بالا بودن درامد موسسه داوری افراد زیادی در تلاش برای یافتن تخصص و فعالیت در این زمینه می باشند.

سوالی که برای افراد پیش خواهد آمد محدودیت یا عدم محدودیت سنی برای فعالیت در حرفه و شغل داوری است.

در این بخش به موضوع محدودیت سنی برای فعالیت در زمینه داوری می پردازیم :

برای داوری متقاضیان می بایست بیست و پنج سال به بالا داشته باشند که البته با تراضی طرفین می شود داور کمتر از بیست و پنج سال را نیز برگزید.

 

تا اینجا دریافتیم شغل داوری چیست ، فعالیت موسسه داوری به چه صورت است ، درامد موسسه داوری به چه شکل است ، دلایل بالا بودن درامد موسسه داوری چیست و …

حال به این موضوع خواهیم پرداخت که افراد علاقه مند به داوری و فعالیت در موسسه داوری چه اقداماتی باید انجام دهند و دارای چه شرایطی باشند و پس از آن یکی از موسسات معتبر داوری کشور که دوره های آموزش داوری برگزار میکنند را به شما معرفی می کنیم

معرفی موسسه برگزار کننده دوره داوری 

حال که پاسخ پرسش اصلی این مطلب که درامد موسسه داوری است را یافتیم و به صورت تیتروار به شرایط لازم برای شرکت در دوره های داوری پرداختیم اینک به شما یکی از معتبر ترین و با سابقه ترین موسسات برگزار کننده دوره های داوری را معرفی می کنیم:

بنیاد حقوقی و داوری دکتر بهنیایی یکی از معتبرترین و تخصصی ترین دوره های آموزش داوری را با خدمات ارائه مدرک برگزار میکند.

داوطلبان می توانند بصورت حضوری و آنلاین در این دوره ها شرکت کرده و پس از پشت سر گذاشتن موفقیت آمیز دوره در این موسسه مشغول به کار شوند.

اگر شما جزء افراد علاقه مند به فعالیت در زمینه داوری هستید می توانید با مشاوران بنیاد حقوقی و داوری دکتر بهنیایی تماس حاصل کرده و بصورت رایگان مشاوره دریافت کنید و از درامد موسسه داوری نیز بهره مند گردید.

3.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *