مقالات آموزشی رایگان موسسه حقوقی دکتر بهنیایی

راه های کسب درآمد از رشته حقوق

راه های کسب درامد از رشته حقوق

مطمئنن به عنوان کسی که در رشته حقوق تحصیل کرده است به دنبال فرصت های  کسب درامد از رشته حقوق هستید .

تعداد زیادی از دانشجویان حقوق هر ساله به امید ورود به بازار کار ، و کسب درامد بالا و دلخواه خود از این رشته فارغ التحصل می شوند . با وجود اینکه فرصت های شغلی و تنوع در این رشته بالا می باشد ، اما همچنان پیدا کردن کاری که بتوان با آن به کسب درآمد بالا رسید پرسه ای سخت و دشوار است .

بهترین فرصت های شغلی در رشته حقوق

درادامه به چند نمونه از بهترین فرصت های شغلی در رشته حقوق پرداخته ایم که با ورود به این زمینه ها می توانید علاوه بر کسب اعتبار در جامعه ، به درآمد بالا برسید .

  1. مشاور حقوقی

مشاور حقوقی فردی است که با داشتن علم کامل و اطلاعات بروز در امور حقوقی  کیفری ،به مشکلات و مسائل افراد در حوزه حقوق ثبت و تجاری ، امور مالیاتی و دعاوی ، آیین نگارش قراردادها و …… کمک می کند . یک مشاور حقوقی کسی است که شرکت ها و سازمان ها را از حقوق خود مطلع می سازد و در امور حقوقی به مدیران مشاوره می دهد .

از ویزگی های مشاور حقوقی حرفه ای این است که تسلط و آشنایی کامل بر همه امور حقوقی دارد ،و می تواند به درستی از حق افراد دفاع کند . همچنین او باید قدرت ساده سازی مسائل را داشته باشد و بتواند به زبان عامه صحبت کند . قدرت کلام و توانایی متعاقد کردن افراد ، از مهم ترین وسژگی های یک مشاور حقوقی است .

از آنجایی که امروزه همه به نوعی درگیر مشکلات حقوقی و کیفری هستند ، شغل مشاور حقوقی امروزه طرفداراند زیادی پیدا کرده است . شما با داشتن یک مدرک رسمی می توانید در جامعه به عنوان یک مشاور حقوقی ، اعتبار کسب کنید . و در بسیاری از شرکت ها وسازمان ها مشغول به کار شوید .

  1. داور حقوقی

اگر میان شما و فرد دیگری اختلافی پیش بیاید چه کاری انجام می دهید ؟ احتمالا به شخصی مراجعه  خواهید کرد که میان شما و فرد مقابلتان میانجی گری کند .

داوری روشی برای حل اختلاف است . افراد به جای آن که اختلاف خود را به مراجع قضایی انتقال دهند ، از یک شخص حقیقی به عنوان داور کمک می گیرند . داور حقوقی می تواند با توافق طرفین ، یا بانظر شخص دیگری انتخاب شود . رجوع به مراجع قضایی پروسه ای زمان بر است .

به همین منظور یکی از مهم ترین دلایلی که امروزه افراد زیادی به داور مراجعه می کنند این است که ، داوران بر خلاف مراجع قضایی موظف به رعایت قوانین و الزامات آیین دادرسی نیستند و همین امر باعث می شود پروسه رسیدگی به شکایات سریع تر انجام شود .

یکی از بهترین راه های کسب درامد از رشته حقوق ، داور حقوقی بودن است . زیرا ازآنجایی که میبینیم مشکلات و اختلافات میان مردم روز به روز در حال افزایش است ، شما می توانید با دریافت یک مدرک رسمی ومعتبر در این حوزه مشغول به کار شوید و به درآمد بالا نیز دست پیدا کنید .

  1. وکیل سایبری

یک وکیل متخصص جرائم سایبری می تواند با استفاده از دانش و مهارت خود به پرونده دهای دعاوی سایبری رسیدگی کند . به وکیل جرائم سایبری ، وکیل جرائم اینترنتی نیز گفته می شود .

اولین وردی که برای یک وکیل سایبری شدن حرفه ای نیاز دارید ، داشتن آگاهی در زمینه تکنولوژی است . همچنین یک وکیل سایبری حرفه ای باید توانایی تجزیه ، تحلیل و برسی مدارک و مستندات الکترونیکی را داشته باشد .  بر ای اینکه بتوانبد در این حوزه مشغول به کار شوید ، داشتن مدرک معتبر بسیار مهم است .

  1. کارمند دادگستری

کار به عنوان کارمند دادگستری یکی از راه های کسب درآمد در رشته حقوق است . کارمند دادگستری را به عنوان کارمند اداری یا مدیر دفتر نیز می شناسند . بای استخدام به عنوان کارمند دادگستری باید از دانش حقوقی کافی برخوردار ، و دارای حداقل مدرک تحصیلی لیسانس باشید .

بعد از انجامآزمون دادگستری و قبولی در ان ، با انجام مصاحبه و تایید شدن شروع به کار خواهید کرد.

  1. وکالت

طبق ماده 656 قانون مدنی ، وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین ، طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می کند .

هرساله آزمون وکالت در کشور برگزار می شود . این آزمون دارای دو بخش تئوری و مصاحبه می باشد که علاقه مندان پس از گسب قبولی در آزمون و مصاحبه ، به حرفه وکالت مشغول گردد .

  1. قضاوت

یک قاضی ریاست دادگاه را بر عهده دارد ، شواهد را می شنوند ، و در مورد خواسته ها تصمیم می گیرد ، به هیئت منصفه دستور می دهد و حکم می دهد . مسئلیت قاضی اجرا اجرا و رعایت قانون و عدالت است . داشتن تجربه و علم حقوقی کافی از وظایف قضات است .

اگر قصد دارید در حوضه ی قضاوت مشغول به کار شوید باید فردی عادل و منطقی باشید . مهم است که که یک قاضی در هر پرونده ای که در مورد آن تصمیم می گیرد بی طرف باشد . تا اجازه ندهد احساسات ، روابط یا سایر عوامل خارجی بر تصمیم نهایی او تاثیر بگذارد .

  1. سر دفتری

سر دفتر به شخصی گفته می شود که توسط سازمان ثبت اسناد و املاک  انتخاب ، و به موجب ابلاغ شورای عالی قضایی ،به سمت سردفتری منصوب می گردد ، دفاتر اسناد را معمولا به نام دفتر خانه یا محضر میشناسیم وظیفه این دفاتر ثبت و تنظیم اسناد رسمی و قراردادها میباشد .

برای تاسیس دفتراسناد رسمی لازم است در آزمون سر دفتری شرکت کنید . دفاتر اسناد رسمی به سه بخش تقسیم می شوند :

  • دفتر ثبت اسناد رسمی : دفتری که تمام معاملات و خواسته های حقوقی و همچنین اسناد رسمی افراد را بر اساس قانون ثبت و گواهی می کند .
  • دفتر ثبت طلاق : پرداختن به تمام امور ازدواج بر اساس شرع و قانون .
  • دفتر ثبت طلاق : برسی تمام امور مربوط به طلاق بر اساس قانون .
  1. خدمات الکترونیک قضایی

هدف از تاسیس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، جلوگیری از اتلاف وقت و کاهش مراجعات مردم برای رسیدگی به شکایات و درخواست های آنها است . از آنجایی که روز به روز اختلافات ، شکایاتو مشکلات قضای میان مردم به وجود می آید ، ایجاد این دفاتر کارآمدی و دقت دستگاه قضا برای رسیدگی به پرونده ها را بیشتر کرده است .

یکی ازمهم ترین ویژگی های ایجاد دفاتر الکترونیک ، حذف موانع اداری می باشد که همین امر باعث ایجاد عدالت و تساوی در رسیدگی به خواسته های مردم می شود .

  1. تدریس

 

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *